ΔΙΑΦΟΡΑ

Άπατη η απεργία της FIAT για την μεταγραφή του Ronaldo

Τελικά η απεργία που είχε ανακοινώσει το σωματείο της FIAT και που έγινε viral στο διαδίκτυο και στα social media κατέληξε σε πλήρη αποτυχία.

Και αυτό διότι από τους 1.700 εργάτες που απασχολούνται στο εργοστάσιο του Melfi, μόλις οι 5 κατέβηκαν στην πορεία διαμαρτυρίας για την μεταγραφή του Ronaldo. Η απεργία είχε προγραμματιστεί για το εργοστάσιο όπου παράγονται τα Fiat 500X & Punto, καθώς και το Jeep Renegade.

Τελικά η συμμετοχή ήταν μόλις 0,3% και είναι να απορεί κανείς πως το ποσοστό ήταν τελική τόσο μικρό σε μία απεργιακή κινητοποίηση που είχε οργανώσει το συνδικάτο USB, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.

Ποιος ξέρει, ίσως και να τα βρήκαν με την οικογένεια Agnelli μετά από τον ντόρο που προκάλεσε η είδηση με την μεταγραφή της χρονιάς όπου η Γιουβέντους κατέβαλε μόνο 100 εκατομμύρια ευρώ (χώρια τα υπόλοιπα) για την αποδέσμευση του από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!