NEA

Facelift για το Audi TT [vid]

Το νέο TT θα ξεκινήσει να διατίθεται στην Γερμανική αγορά μέσα στο φθινόπωρο, ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη οι παραγγελίες. Στην χώρα μας αναμένεται προς τα τέλη της χρονιάς μόνο με δίλιτρους TFSI.

Το σπορ μοντέλο της Audi περνά από ένα facelift με αβρές αλλαγές που δύσκολα γίνονται αντιληπτές με την πρώτη ματιά. Με μια πιο προσεκτική διακρίνονται οι ελαφρώς επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, η νέα Singleframe μάσκα και τα ελάχιστα διαφοροποιημένα φωτιστικά σώματα. Πρόκειται για ένα εντελώς τυπικό facelift με τα νέα στοιχεία στο εσωτερικό να αφορούν στο σύστημα παραμετροποίησης του σασί (Audi drive select), στον ψηφιακό πίνακα οργάνων και σε κάποιες νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Από πλευράς κινητήρων υπάρχουν μόνο δίλιτρες εκδόσεις βενζίνης. Η 40 TFSI και η 45 TFSI με απόδοση 197 ίππους (320 Nm) και 245 ίππους (370 Nm), αντίστοιχα. Η 45 TFSI είναι εναλλακτικά και Quattro, ενώ το TTS αποδίδει 306 άλογα και 400 Nm.

Επίσης, η Audi παρουσίασε δύο ειδικές εκδόσεις. Η πρώτη ονομάζεται “Audi TT 20 Years” και θα κατασκευαστεί σε μόλις 999 κομμάτια. Ενσωματώνει διάφορα στιλιστικά στοιχεία από το Roadster Concept του 1995, και είναι βαμμένο σε γκρι χρώμα, έχει τροχούς 19 ιντσών και διαφορετικά σήματα από την υπόλοιπη σειρά. Μια άλλη έκδοση είναι η ΤΤ S Line Competition η οποία διατηρεί τα εξωτερικά γνωρίσματα της S Line όμως στο εσωτερικό έχει πιο σπορ χαρακτήρα και μία έξτρα οθόνη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!