NEASMS

Διαθέσιμα τα νέα Ford Ka+ και Ka+ Active

Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης των νεών Ka+ που ξεκινούν από τις 11.470€.

Για όσους αναζητούν ένα αυτοκίνητο πόλης με ευχάριστα οδηγικά χαρακτηριστικά, καλούς χώρους, οικονομικούς κινητήρες και με πολυετή εγγύηση το Ka+ επιστρέφει ριζικά ανανεωμένο και με νέους κινητήρες.

Όπως θα δείτε στον παρακάτω πίνακα ο νέος τρικύλινδρος 1.2 Ti-VCT αποδίδει 70 και 85 ίππους και προσφέρει 10% περισσότερη ροπή στις 1.000-3.000 σ.α.λ. (από το προηγούμενο 1.200άρη μοτέρ). Για πρώτη φορά υπάρχει και diesel έκδοση στο Ka+ με 95 ίππους και τιμή από 13.893€.

Ειδικό ενδιαφέρον έχει το περιπετειώδες Ka+ Active (από 14.309€). Πρόκειται για μία νέα έκδοση αμαξώματος με crossover χαρακτηριστικά (με πλαστικά περιμετρικά και +2,3 εκατοστά απόσταση από το έδαφος), όπως και στην περίπτωση του Fiesta.

Εις τα ενδότερα έχει αναβαθμιστεί η ποιότητα των υλικών, ενώ οι πλουσιότερες εκδόσεις διαθέτουν νέα έγχρωμη touch-screen διάστασης 6,5’’ που συνδυάζεται με την πλατφόρμα Sync3 και πλήρη υποστήριξη smartphone.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!