NEASMS

Ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ η Lamborghini Aventador SVJ [vid]

Οι Ιταλοί έδωσαν στην δημοσιότητα ένα teaser βίντεο που προβάλλει την αναλογία κιλών ανά ίππο της Aventador Super Veloce Jota!

Η Aventador ετοιμάζεται να κλείσει ένα σημαντικό κεφάλαιο στο πάνθεον των supercars με μία σπέσιαλ έκδοση SVJ που θα επιχειρήσει να καταρρίψει το απίστευτο ρεκόρ που σημείωσε η Porsche 911 GT2 RS ως το ταχύτερο μοντέλο παραγωγής στο Nurburgring. Όπως προμηνύει το βίντεο η SVJ θα είναι ακόμη πιο ελαφριά και ισχυρή από την SV (Super Veloce).

Κάτι που σημαίνει πως η αναλογία των 2,03 ίππων στο κιλό (με ξηρό απόβαρο κάτω από τα 1.525 κιλά) θα είναι ακόμη καλύτερη από της SV με τον ατμοσφαιρικό V12 των 6,5 λίτρων να πλησιάζει σε ισχύ τα 800 άλογα. Φυσικά θα υπάρχουν τα απαραίτητα αεροδυναμικά βοηθήματα, όπως το πακέτο ALA της Huracan Performante, η τετρακίνηση της Centenario και η μαγνητοροϊκής τεχνολογίας ανάρτηση της Aventador SV. Για να δούμε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!