NEA

Ανανέωση και για τη Mercedes-AMG C 63

Μετά τα στάνταρ μοντέλα της C-Class η Mercedes ανανεώνει και την κορυφαία AMG C 63…

Σε όλες βέβαια τις εκδόσεις αμαξώματος της -λιμουζίνα, στέισον, κουπέ και κάμπριο- η οποία εξακολουθεί να υφίσταται ως νορμάλ και S, με 476 και 510 ίππους αντίστοιχα. Για πρώτη φορά εδώ είναι διαθέσιμο και το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων της AMG.

Αισθητικά οι διαφορές δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες, με πιο χτυπητή την υιοθέτηση της μάσκας Panamericana που θα χαρακτηρίζει από εδώ και πέρα όλες τις AMG, και τις διαφοροποιημένες εισαγωγές αέρα. Στο εσωτερικό υπάρχει και εδώ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, το τιμόνι είναι καινούργιο και ακολουθεί το στυλ των άλλων μοντέλων της C-Class σε ότι αφορά τα χειριστήρια που ενσωματώνει, ενώ η οθόνη στο μέσο του ταμπλό είναι 7,0 ιντσών, με τις μεγαλύτερες (10,0 και 12,5 ιντσών να χρεώνονται επιπλέον).

Παράλληλα προαιρετικά υπάρχουν και τα κουμπιά επιλογής των προγραμμάτων οδήγησης της AMG στο τιμόνι σε συνδυασμό και με μια μικρή οθόνη. Τα προγράμματα αυτά καθαυτά έχουν βελτιωθεί ακόμα περισσότερο σε ότι αφορά τις παραμέτρους λειτουργίας τους ενώ η AMG λέει ότι έχει κάνει το ίδιο και με τα επίπεδα επέμβαση του ESP που είναι 9 διαφορετικά και επιλέγονται από τον οδηγό.

Μια επιπλέον διαφοροποίηση σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πίσω διαφορικό που αντικαθιστά το μηχανικό μπλοκέ που υπήρχε μέχρι τώρα. Όσο για τις επιδόσεις σημειώστε 0-100 σε 4,2 δεύτερα και τελική ταχύτητα 280 χλμ./ώρα για την AMG C 63 S.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!