NEASMS

Facelift για την Porsche Macan [vid]

Η πρεμιέρα της ανανεωμένης Macan έγινε στην Σαγκάη. Στην Ευρώπη τον Οκτώβριο στο Παρίσι με τις πωλήσεις να ξεκινούν τέλη του χρόνου.

Μετά από πολλά teaser στοιχεία τελικά η Porsche παρουσίασε την Macan με το ανανεωμένο παρουσιαστικό και το αναβαθμισμένο εσωτερικό με τη νέα touch-screen διάστασης 11 ιντσών του καινούργιου Porsche Communication Management (PCM). Οι αλλαγές συνάδουν στο πρότυπο ενός τυπικού facelift με την ειδοποιό διαφορά να εντοπίζεται στα LED φωτιστικά σώματα και τα πίσω να έχουν μία γεφυρωμένη ρίγα όπως στις 718.

Επανασχεδιασμένοι είναι και οι αεραγωγοί καθώς και το τιμόνι της έκδοσης GT που παραπέμπει στην 911, ενώ περισσότερα είναι πλέον και τα συστήματα υποβοήθησης. Αρκετά στοιχεία μας παραπέμπουν στην 911, ενώ μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η Porsche δεν αναφέρει οτιδήποτε για τα μηχανικά μέρη. Προφανώς αυτό θα γίνει στους επόμενους μήνες. Πάντως γνωρίζουμε πως ο δίλιτρος βασικός κινητήρας θα αποδίδει περίπου 250 άλογα και θα έχει φίλτρο GPF.

Η Macan S θα έχει νέο 6-κύλινδρο 3-λιτρο μοτέρ με 354 ίππους και mono-scroll τούρμπο, όταν η Macan Turbo θα εφοδιάζεται με το νέο εξακύλινδρο bi-trubo των 2,9 λίτρων (που χρησιμοποιεί και η Audi) με 440 άλογα. Για ντίζελ δεν υπάρχουν ακόμη αναφορές και αναμένουμε νεότερες πληροφορίες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!