NEA

To Subaru WRX STI Type RA-R θα είναι μόνο για την Ιαπωνία

Η Subaru παρουσίασε μία ακόμα πιο hardcore έκδοση του WRX με την παραγωγή του να ξεκινά τον Δεκέμβριο…

 Αισθητικά διαφοροποιείται από τη νέα γρίλια, τα καλύμματα των καθρεπτών από carbon ενώ διαθέτει μαύρα σηματάκια και την ένδειξη “STI 30th Anniversary» Φωτογραφίες του σαλονιού δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα από την Subaru αν όπως υποστηρίζει η εταιρία θα έχει ένα πολύ πιο σπορτίφ χαρακτήρα.

Οι βελτιώσεις σε σχέση με το RA το οποίο ήδη κυκλοφορεί σε κάποιες επιλεγμένες αγορές, αφορούν τον κινητήρα που χάρη σε μία νέα εισαγωγή αλλά και σε αλλαγές στις ρυθμίσεις αποδίδει 14 ίππους περισσότερους από το RA, φθάνοντας στους 329.

Έχει διαφορετικό και πιο αποτελεσματικό intercooler ενώ είναι και ελαφρύτερο κατά 10 κιλά. Εφοδιάζεται με μία ειδική για το συγκεκριμένο μοντέλο ανάρτηση με special αμορτισέρ και φρένα, τα φρένα είναι της Brembo ενώ κυλάει πάνω σε ζάντες της BBS 18 ιντσών σε ελαστικά Michelin Sport 4S.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!