NEA

Η Toyota θέλει ένα ακόμη σπορ μοντέλο

Οι Ιάπωνες σχεδιάζουν να εντάξουν στην γκάμα τους ένα τρίτο σπορ μοντέλο που θα τοποθετείται κάτω από το GT86.

Με το βλέμμα στραμμένο στην πολυαναμενόμενη Supra έρχεται ο αρχιμηχανικός της Supra, ο Tetsuya Tada, να δηλώσει πως ο ίδιος ο πρόεδρος της εταιρείας (ο Akio Toyoda) έλεγε πως ήθελε ένα καλοστημένο τρίδυμο από σπορ μοντέλα. Κάτι που σημαίνει πως η Toyota θα λανσάρει μέχρι το τέλος της δεκαετίας ένα νέο σπορ μοντέλο με τις φήμες να κάνουν λόγο για τον αντίπαλο του Mazda MX-5.

Ή αν θέλετε για την επιστροφή του MR2 αλλά με ένα πιο συμβατικό στήσιμο (δηλ. μη κεντρομήχανο) όπου ο κινητήρας θα βρίσκεται μπροστά και η κίνηση θα περνά πίσω. Θεωρητικά υπάρχει και το Yaris GRMN αλλά κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στην περιγραφή της τριπλέτας για ένα νέο μοντέλο που θα φιγουράρει δίπλα στα GT86 και Supra. Μία πρώτη ένδειξη πάντως μας δίνει το S-FR Concept που είχε παρουσιαστεί πριν από τρία χρόνια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!