NEA

Ford: Περισσότερα SUV για την Ευρώπη

Κάτι το Brexit, κάτι η αναλογία των μοντέλων της και η κερδοφορία της Ford Europe έχει μειωθεί από τα 88 περσινά εκατομμύρια δολάρια στα 73.

Έτσι, η Ford θα αλλάξει μελλοντικά την γκάμα της λανσάροντας περισσότερα SUV στις μικρότερες κατηγορίες. Στο στόχαστρο υπό κατάργηση βρίσκεται το Β-Max (το οποίο μόνο στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς είχε πτώση 18%) και το C-Max, μαζί με το Mondeo και το Galaxy (τουλάχιστον από την Ευρώπη μέχρι το τέλος της δεκαετίας). Απεναντίας τα Ecosport, Kuga και Edge, μαζί  με τα pick up και την Mustang, είναι αυτά που συμβάλλουν στην κερδοφορία της εταιρίας. Αυτό που πιθανότατα θα δούμε είναι στην θέση των MPV νέα SUV.

Η νέα τακτική προς αύξηση κερδοφορίας εμφανίστηκε με το νέο Focus στο οποίο παρουσίασαν μία σειρά εκδόσεων, κάποιες εκ των οποίων (Vignale, Αctive) αφήνουν -και λόγω υψηλότερης τιμής- μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους. Στην Ford πιστεύουν πολύ στην επόμενη γενιά Kuga και σε ένα ολοκαίνουργιο EcoSport που θα έχει ευρωπαϊκές προδιαγραφές, ενώ το Fiesta διαγράφει μια καλή εμπορικά πορεία, ενώ ανάλογο αναμένεται να είναι και του Focus, σύμφωνα με το Automotive News.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!