NEA

To αυστριακό Milan Red πετά το γάντι στην Bugatti!

Τουλάχιστον αυτό έχουν ως στόχο οι ιθύνοντες της Milan Automotive για το πρώτο τους supercar που αποδίδει 1.325 άλογα και κοστίζει 2 εκατομμύρια ευρώ!

Δεν γνωρίζουμε αν το Milan Red υπάρχει ως μοντέλο παραγωγής ή αν στις φωτογραφίες πρόκειται για κάποιο μοντέλο επίδειξης. Πάντως, οι Αυστριακοί σχεδιάζουν να πάνε κόντρα στην Bugatti και στην Koenigsegg με ένα supercar που σχεδιαστικά έχει όλα τα εχέγγυα για να πρωταγωνιστήσει. Μάλιστα η Milan Automotive αναφέρει πως το μήκους 4,714 μέτρων και ύψους 1,197 μέτρων Red μπορεί να επιτύχει πλευρικές επιταχύνσεις της τάξης των 2,6 g!

Το συνολικό απόβαρο δεν ξεπερνά τα 1.300 κιλά, καθώς γίνεται εκτεταμένη χρήση από carbon fiber σε αρκετά σημεία του αμαξώματος αλλά και σε δομικά στοιχεία της κατασκευής του (όπως για παράδειγμα στις αναρτήσεις). Όσο για το σύστημα πρόωσης υπάρχει ένας V8 των 6,2 λίτρων με τετραπλό turbo και ισχύ στα 1.325 άλογα με την ροπή στα 1.400 Nm. Η ροπή καταλήγει στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου διπλοσύμπλεκτου κιβωτίου 7 σχέσεων, όταν το 0-100 χλμ./ώρα πετυχαίνεται σε μόλις 2,47 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 400 χλμ/ώρα.

Η Milan Automotive (που έχει συνεργαστεί στην εξέλιξή του Red με κορυφαίες αυστριακές αγωνιστικές ομάδες όπως η AVL και η Pankl Racing Systems) έχει ως στόχο την συνολική παραγωγή 99 αυτοκινήτων και ισχυρίζεται πως ήδη έχει προπωλήσει 18 από αυτά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!