NEA

To Skoda Karoq Scout θα έχει στάνταρ τετρακίνηση

Η πιο περιπετειώδης εκδοχή του δημοφιλούς Karoq θα είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις 1.5 TSI και 2.0 TDI.

Τον Οκτώβριο στο σαλόνι του Παρισιού θα παρουσιασθεί το Karoq Scout με τις πωλήσεις να ξεκινούν μερικούς μήνες αργότερα. Το ενδιαφέρον στο Scout αφορά στην πιο έντονη off-road φορεσιά με τα προστατευτικά πλαστικά που περιβάλλον το αμάξωμα με τις «ποδιές» μπροστά και πίσω.

Επίσης, υπάρχουν νέας σχεδίασης 18άρες ζάντες (προαιρετικά 19άρες). Στο εσωτερικό υπάρχουν Scout αναβαθμίσεις με τον εξοπλισμό να είναι στην κορυφαία του εκδοχή και να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τον φουλ ψηφιακό πίνακα οργάνων.

To ενδιαφέρον είναι πως όλες οι εκδόσεις Karoq Scout έχουν τετρακίνηση. Συγκεκριμένα οι εκδόσεις 1.5 TSI με 150 ίππους (εδώ με DSG-7) και η πετρελαίου 2.0 TDI με 150 ή 190 ίππους. Στην μικρότερη diesel υπάρχει στάνταρ το χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο και προαιρετικά το DSG-7 που είναι στάνταρ στην ισχυρότερη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!