NEA

Τα Seat Ibiza και Arona αποκτούν ψηφιακό πίνακα

Το προαιρετικό Digital Cockpit αντικαθιστά τα αναλογικά όργανα και προσδίδει ένα high-tech στιλ στο εσωτερικό των δύο μοντέλων.

Οι ψηφιακές οθόνες στα αυτοκίνητα συγκαταλέγονται πλέον ανάμεσα στα κυρίαρχα στοιχεία του εσωτερικού ενός αυτοκινήτου. Μάλιστα, στις μικρότερες κατηγορίες δεν εκτείνονται μόνο στις touch-screen της κεντρικής κονσόλας αλλά και στον πίνακα οργάνων προσφέροντας μία πολυθεματική πληροφόρηση.

Το VW Group έχει εδώ και καιρό προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση (αρχικά με τις Audi, Volkswagen, αργότερα με το Skoda Karoq και τα Seat Leon και Ateca) και οσονούπω το Digital Cockpit θα προσφέρεται προαιρετικά με τα Ibiza και Arona.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία οθόνη διάστασης 10,25 ιντσών με ανάλυση 1.280×480 pixels και συχνότητα στρα 75 Hz με τον οδηγό να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρείς διαφορετικές θεματικές ενότητες (τις Classic, Digital και Dynamic).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!