NEA

O Pagani θέλει 15 εκατομμύρια ευρώ για μία Zonda!

Η Zonda Barchetta θα κατασκευαστεί σε 3 αντίτυπα, εκ των οποίων το ένα θα το κρατήσει ο ιδρυτής της μάρκας Horacio Pagani…

Για τα άλλα δύο θα ζητήσει από 15 εκατομμύρια ευρώ και ευελπιστεί πως παρά το υπερβολικό ποσό -η Zonda Barchetta είναι μακράν το πιο ακριβό καινούργιο αυτοκίνητο που μπορεί να αγοράσει κανείς- οι συλλέκτες θα κάνουν ουρά. Αυτό που ξεχωρίζει την Barchetta είναι το πιο χαμηλό παρμπρίζ, τα μικροσκοπικά παραθυράκια, κάλυμμα από ανθρακόνημα για περίπου το 33% των πίσω τροχών της, ζάντες 20 ιντσών μπροστά και 21 πίσω, καθίσματα της Huayra BC και ένα ειδικό τιμόνι.

Ο κινητήρας της είναι ο γνωστός και από τις άλλες Zonda V12 των 7.300 κυβικών και των 760 ίππων της AMG, που κινεί του πίσω τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων. Τώρα, ποιος θα δώσει 15 εκατομμύρια ευρώ για όλα αυτά είναι να απορεί κανείς. Ίσως να αποτελέσει κίνητρο πως αυτές είναι οι τελευταίες και πιο σπέσιαλ στη λίστα Zonda που θα κλείσουν οριστικά και αμετάκλητα ένα κεφάλαιο που ξεκίνησε το 2012.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!