NEA

«Σέξι όσο τα Alfa Romeo τα επόμενα Hyundai»

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Automotive News o αντιπρόεδρος του τμήματος σχεδιασμού της εταιρίας Sangyup Lee δήλωσε ότι τα μελλοντικά μοντέλα της εταιρίας θα είναι πιο δυναμικά και ο σχεδιασμός τους θα ξεχειλίζει από συναισθηματισμό.

Ο Lee έχει αρκετές περγαμηνές στον σχεδιασμό τέτοιων μοντέλων όπως  η Chevrolet Camaro Concept, η C6 Corvette Stingray και η Bentley EXP 10 Speed 6. Αυτό που θα επιδιώξει, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, είναι να μην έχουν τα μοντέλα της Hyundai πολλά κοινά σχεδιαστικά στοιχεία (εκτός ίσως από την γρίλια) και το καθένα από αυτά να έχει την δική του προσωπικότητα. 

Το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα για τη νέα εποχή της Hyundai θα μπορούσε να είναι το πρωτότυπο Le Fil Rouge που είδαμε φέτος στην έκθεση της Γενεύης. Ο ίδιος ο Lee βλέπει ως έμπνευση τις Αlfa Romeo και Maserati. Τα αυτοκίνητα αυτών των εταιριών τα θεωρεί ιδιαίτερα “sexy” και προς τα εκεί θέλει να στρέψει και την Hyundai.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!