NEA

To Spice-X έρχεται από την Ιταλία!

Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για χρήση στους δρόμους ή στις πίστες με την ιταλική Spice-X να μας δίνει μία πρώτη γεύση…

Σύμφωνα με τους Ιταλούς η σχεδίαση του Spice-X είναι εμπνευσμένη από μαχητικό τζετ με κύριο χαρακτηριστικό και το κάλυμμα της καμπίνας που ανοίγει προς τα εμπρός. Χαρακτηριστικές είναι και οι μικρές εξωτερικές του διαστάσεις με μήκος 3,83 μέτρα και πλάτος 1,70 μέτρα. Οι κόμπακτ διαστάσεις θα είναι και ένας από τους λόγους που η ιταλική εταιρία κάνει λόγο για οδηγική απόλαυση και για ευκολία μεταφοράς σε τρέιλερ ή βαν.

Για την ώρα η Spice-X αναζητά χρηματοδότες για να προχωρήσει στην περιορισμένη παραγωγή του μοντέλου της, για το οποίο δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί λεπτομέρειες για το ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης. Πάντως, αν βρεθούν τα χρήματα την κατασκευή θα μπορούσε να αναλάβει ένας από τους πολλούς καροσερίστες που υπάρχουν στην Ιταλία ενώ ο ηλεκτροκινητήρας και οι μπαταρίες θα μπορούσαν να βρεθούν πακέτο από κάποιο προμηθευτή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!