NEA

H νέα ΒMW Σειρά 3 δοκιμάζεται στο Nürburgring [vid]

Στο τελικό στάδιο των δοκιμών βρίσκεται η νέα «τριάρα» της BMW που θα λανσαριστεί αρχές του νέου έτους. Πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Παρίσι.

Η BMW αρχίζει ένα νέο κύκλο από teaser στοιχεία, αυτή την φορά για την 7η γενιά της Σειράς 3. Την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο να δοκιμάζεται στην διάσημη γερμανική πίστα στην σεντάν έκδοση αμαξώματος.

Η γερμανική εταιρία κάνει λόγο για ιδανική κατανομή βάρους 50/50 και έως 55 κιλά μείωση απόβαρου και με χαμηλότερο κέντρο βάρους κατά 10 χλστ., πάντα σε σχέση με το τωρινό μοντέλο. Επίσης αναφέρεται στην βελτίωση της ακαμψίας του πλαισίου, στα μεγαλύτερα μετατρόχια και τα καλύτερα οδηγικά χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την ανάρτηση η BMW αναφέρεται σε νέου τύπου αμορτισέρ (lift-related dampers, δηλ. με υδραυλικό στοπ) για να διασφαλιστούν ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα άνεσης. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται για την M ανάρτηση με πιο σφιχτό συνδυασμό ελατηρίων και αντιστρεπτικών.

Προς το παρόν γίνεται λόγος για το αναβαθμισμένο δίλιτρο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα ισχύος 258 ίππων (από 252) και 400 Nm (από 350) που συνδυάζεται με 8άρι Steptronic και με φίλτρο μικροσωματιδίων πληροί την προδιαγραφή Euro 6d-TEMP. Θα υπάρξουν και diesel εκδόσεις, όπως και τρικύλινδρα βενζίνης, καθώς και plug-in υβριδικά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!