NEA

Το μικρό Bronco θα είναι το νέο SUV της Ford

Η Ford θα προχωρήσει σε μια αναδιάρθρωση της γκάμας της, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στα SUV.

Πέρα από το επερχόμενο Bronco (με ονομασία που αποδίδει φόρο τιμής στο παλιό SUV που κυκλοφόρησε την περίοδο 1966-1996) η Ford ετοιμάζει μία μικρότερη εκδοχή που θα ταιριάζει περισσότερα στην Ευρώπη. Και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το «baby-Broncο» θα ονομάζεται η Maverick ή Timberline και από πλευράς μεγέθους θα είναι πολύ κοντά στο Kuga.

Ωστόσο, θα βρίσκεται πάνω από αυτό και θα βασίζεται σε ένα νέο σπονδυλωτό πλαίσιο που θα είναι κατά βάση προσθιοκίνητο (θα χρησιμοποιηθεί από το επόμενο Focus έως το Escape) αλλά θα μπορεί να υποδεχθεί και τετρακίνηση. Τo baby Broncο θα ονομάζεται η Maverick ή Timberline, θα παρουσιαστεί τέλη 2019 και θα είναι το ένα από τα πέντε συνολικά SUV που ετοιμάζει η Ford. Του χρόνου θα δούμε και το νέο Kuga ενώ οι κινητήρες θα ξεκινούν από τους τωρινούς στα 1.500 κ.εκ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!