NEASMS

H Mercedes-AMG απαγορεύει την άμεση μεταπώληση της Project One

Για όσους έχουν τα κονέ και την πρόσβαση μία καλή μπίζνα είναι η αγορά ενός hypercar και η πώληση του σε πολλαπλάσια τιμή.

Κάτι που έχουμε δει να συμβαίνει στο παρελθόν πολλές φορές όπως με αρκετές Lamborghini ή La Ferrari. Πέρυσι είχαμε γράψει για μια περίπτωση κερδοσκοπίας με ένα GT με την Ford να προχωρά σε αγωγή. Και το Νοέμβριο στο mobile.de υπήρξε αγγελία για μία Project One για 5,2 εκ. δολάρια(!) με ημερομηνία παράδοσης 15 Ιουνίου 2019.

Έτσι, η Mercedes-AMG θα επανεξετάσει το προφίλ των 275 μελλοντικών ιδιοκτητών της Project One (που κανονικά κοστίζει 2,7 εκατομμύρια δολάρια) και θα τους δεσμεύσει με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που δεν θα επιτρέπει την άμεση πώληση ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα κερδοσκοπίας, όπως αναφέρει το γερμανικό Auto Motor Und Sport.

Οι πρώτες παραδόσεις της Project One θα γίνουν μέσα στο 2019, ενώ κάτι ανάλογο έχει κάνει και η Aston Martin με την Valkyrie, όπως και άλλοι κατασκευαστές.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!