NEA

Αύξηση πωλήσεων για την VW ελέω NEDC

Έναν από τους καλύτερους μήνες στην ιστορία του παρουσίασε το γκρουπ VW μέσα στον Ιούλιο του 2018.

Η αύξηση έφτασε παγκοσμίως το 11% και ο λόγος αφορά στο ειδικό πρόγραμμα προώθησης μοντέλων με προδιαγραφές ρύπων NEDC, λίγο πριν αρχίσει να εφαρμόζεται το νέο πρωτόκολλο WLTP. H άνοδος του VW Group ήταν μεγαλύτερη στην Γηραιά Ήπειρο που έφθασε το 24%, με την σημαντικότερη αγορά, την Γερμανία να εκτοξεύεται κατά 38%.

Σημαντικά ήταν τα κέρδη και σε χώρες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης με 19%, και στην Ρωσία με 17%. Στις ΗΠΑ η άνοδος έφθασε το 7,8%, η Βραζιλία έσπασε όλα τα κοντέρ με 39% ενώ στην Κίνα οι αριθμοί δεν παρουσίασαν κάποια αύξηση σε σχέση με τον αντίστοιχο Ιούλιο του 2017.

Μεταξύ των εταιριών που διαθέτει το γκρουπ, η Seat ήταν η μεγαλύτερη κερδισμένη με 36%, η Audi με 7% ενώ η VW ανέβηκε κατά 8% και η Skoda με 15%. H Porsche ξεπέρασε τον περασμένο Ιούλιο κατά 14%. Οι συνολικές πωλήσεις του γκρουπ για το πρώτο επτάμηνο αγγίζουν τα 6,4 εκατομμύρια μονάδες, παρουσιάζοντας άνοδο 7,5% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!