NEASMS

Arkana ονομάζεται το νέο κουπέ SUV της Renault

Τελικά το νέο SUV δεν θα περιοριστεί μόνο στην ρωσική αγορά αλλά θα πωλείται και σε άλλες χώρες…

Στην έκθεση της Μόσχας και στις 29 Αυγούστου θα παρουσιασθεί επίσημα το Arkana του οποίου η ονομασία προέρχεται από το λατινικό Arcanum που το χρησιμοποιούσαν για να χαρακτηρίσουν σημαντικές εκδηλώσεις και γεγονότα. Από τις teaser φωτογραφίες διαφαίνεται το μοτίβο με την μάσκα και τους προβολείς από το Megane αποτελώντας μία ένδειξη για την εμφάνιση και του νέου Clio που θα παρουσιασθεί προς τα τέλη του έτους με άφιξη στην Ελλάδα από τις αρχές του 2019.

Αν και ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση εκτιμάται πως κάτω από το καπό θα υπάρχει ο νέος turbo 1.300άρης βενζίνης και ο νέος diesel στα 1.500 κ.εκ. Αξιοσημείωτο είναι πως το φθινόπωρο αναμένεται και το facelift Kadjar με τους νέους κινητήρες. Επίσης, το Arkana θα κατασκευάζεται στο ίδιο εργοστάσιο με το Kaptur, μία επιμηκυμένη και φαρδύτερη έκδοση του ευρωπαϊκού Captur που διατίθεται και σε έκδοση τετρακίνησης.

Όσο για την επιλογή της Μόσχας για την πρεμιέρα του έχει να κάνει τόσο με την έντονη δραστηριοποίηση του ομίλου Renault Nissan Mitsubishi στη συγκεκριμένη χώρα, μιας και έχει αποκτήσει μεγάλο ποσοστό των μετοχών της AvtoVaz που μεταξύ άλλων κατασκευάζει και τα Lada.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!