NEA

Προχωρά η Aston Martin RapidE

Η ηλεκτρική RapidΕ θα έχει μπαταρία 800V και θα κατασκευαστεί σε μόλις 155 μονάδες…

Με μια μικρή καθυστέρηση, ελέω αλλαγής της εταιρίας εξέλιξης της RapidE που έχει αναλάβει πλέον η Williams Advanced Engineering, υπήρξε από πλευράς του διευθυντή της Aston Martin ένα tweet κάνοντας λόγο για μπαταρίες 800V. Η RapidE πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη ώστε να αντιμετωπίσει την Porsche Taycan που θα μπορεί να φορτίζει τις μπαταρίες της σε μόλις 15 λεπτά της ώρας (ωστόσο σε σούπερ ταχυφορτιστή).

Οι πρώτες RapidE θα είναι έτοιμες τέλη του επόμενου έτους και πολλά από τα εξαρτήματά της (όπως για παράδειγμα το καπό, τα αεροδυναμικά βοηθήματα κ.λπ.) θα είναι κατασκευασμένα από ελαφρά υλικά, όπως το carbon fiber για να διατηρηθεί το βάρος σε λογικά επίπεδα. Κάτι που είναι σημαντικό όχι μόνο για τις επιδόσεις αλλά και για την αυτονομία του της ηλεκτρικής εκδοχής της Rapid.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!