NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Μία Ferrari 250 GTO είναι (ξανά) το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο!

Για αυτή την Ferrari 250 GTO του 1962 που βλέπετε υπάρχει κάποιος που κατέβαλλε 48.405.000 δολάρια για να την αποκτήσει!

Πρόκειται για μία ακόμη πολύ σπάνια 250 GTO της οποίας στο τιμόνι είχε βρεθεί μεταξύ άλλων ο Phill Hill που είχε στεφθεί δύο φορές νικητής στην κατηγορία της στο ιστορικό Targa Florio. Η δημοπρασία διοργανώθηκε από την RM Sotheby’s με τιμή εκκίνησης τα 33 εκ. δολάρια. Κατόπιν κάθε φορά που το σφυρί έπεφτε και σε κάθε χτύπημα η τιμή ανέβαινε κατά 250.000 δολάρια!

Η συγκεκριμένη 250 GTO έχει υπ’ αριθμό σασί 3413 GT και ήταν η 3η που είχε κατασκευαστεί (συνολικά υπάρχουν 36). Από το 1962 συμμετείχε σε διάφορους αγώνες φτάνοντας συνολικά τους 20 με τις νίκες στο Targa Florio το 1963 και το 1964. H αξία της είναι τόσο υψηλή επειδή δεν είχε τρακάρει ποτέ και επειδή τα μηχανικά της μέρη βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!