NEA

Επιστροφή για μία τελευταία Porsche 993 Turbo

Τελευταία η επαναφορά κλασικών μοντέλων φαίνεται να είναι η νέα μόδα και να περνά και στην Porsche…

Η συγκεκριμένη 911 Turbo (ή αν προτιμάτε 993) την επιμελήθηκε το τμήμα Project Gold και βασίζεται σε ένα αναπαλαιωμένο σασί με το αμάξωμα να έχει δεχθεί σπέσιαλ ξύσιμο και στη συνέχεια ειδική βαφή Golden Yellow (ίδια με των 911 Τurbo S Exclusive Series). Την δεκαετία του 1990 μας θυμίζει το εσωτερικό με «πινελιές» από το τμήμα Porsche Exclusive Manufaktur, όπως είναι οι χρυσαφί ραφές.

Όπως και στο μοντέλο του 1998 έτσι και εδώ υπάρχει ένας γνήσιος boxer 6-κύνδρος των 3,6 λίτρων που αποδίδει 450 ίππους, συνδυάζεται με 5άρι χειροκίνητο σαζμάν και τετρακίνηση. Σύμφωνα με την Porsche παρόλο που η παραγωγή του μοντέλου τερματίστηκε πριν από 20 χρόνια αυτή η αυθεντική 993 Turbo θα πάρει κανονικό αριθμό πλαισίου και θα δημοπρατηθεί στην Ατλάντα των ΗΠΑ για τον εορτασμό των 70 ετών της εταιρίας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!