NEA

Η κλασική Jaguar E-Type είναι και ηλεκτρική!

Μην σας ξεγελά η εμφάνιση της δεκαετίας του 1960. Αυτή η E-Type Zero είναι σύγχρονη και ηλεκτρική!

Η E-Type Zero εντάσσεται στο πρόγραμμα αναπαλαίωσης JLR Classic της εταιρίας που αφορά στις υπάρχουσες E-Type τις οποίες οι ιδιοκτήτες τους θα ήθελαν να μετατρέψουν σε ηλεκτρικές. Ο λόγος γιατί να κάνεις μία E-Type ηλεκτρική μάλλον είναι άγνωστος, αλλά έχει προβλεφθεί η ακριβής προσαρμογή των μπαταριών και του ηλεκτροκινητήρα έτσι ώστε να αν χρειαστεί ο ιδιοκτήτης να αλλάξει και πάλι το σύστημα πρόωσης με το αυθεντικό.

Για πρώτη φορά την E-Type Zero την είχαμε δει το καλοκαίρι στους βασιλικούς γάμους και όπως φαίνεται υπήρξε αρκετό ενδιαφέρον από Εγγλέζους που την έχουν δει ηλεκτρικά. Προς το παρόν το πρωτότυπο ήταν εφοδιασμένο με μία μπαταρία 40 kWh και αρκετά στοιχεία από την i-Pace. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα είναι έτοιμα το 2020 και θα βγουν από τις εγκαταστάσεις της Jaguar Classics Works στο Coventry.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!