NEASMSΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Renault Arkana, στα χνάρια της BMW X4!

Μπορεί να μην προορίζεται για την Ευρωπαϊκή αγορά, το Arkana όμως δεν παύει να αποτελεί ένα εντυπωσιακό κουπέ SUV όχημα, που θα ενισχύσει το οπλοστάσιο της Renault.

Η επίσημη πρώτη του Arkana έγινε λίγες ώρες πριν, στα πλαίσια της έκθεσης αυτοκινήτου της Μόσχας. Το συγκεκριμένο αναφέρεται ως πρωτότυπο, στην πράξη όμως μάλλον δεν θα υπάρξουν σοβαρές αλλαγές στο τελικό μοντέλο παραγωγής. Οπτικά, το μοντέλο αυτό ανήκει στην κατηγορία C, έχοντας ικανό όγκο για να καλύψεις τις μεταφορικές ανάγκες έως και 5 επιβατών, με τις αποσκευές τους. Το έντονα δυναμικό αμάξωμα, που θυμίζει σε αρκετά σημεία τη Χ4, οι τροχοί των 19 ιντσών, η εκτεταμένη γυάλινη οροφή και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ενισχύουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Arkana.

Περισσότερες πληροφορίες για το εσωτερικό του, τους κινητήρες και τα συστήματα μετάδοσης, δεν υπάρχουν. Αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι ότι, εμπορικά, η νέα πρόταση της Renault θα ξεκινήσει να πωλείται εντός του 2019, σε αγορές όπως αυτή της Ρωσίας και της Κίνας. Ειδικά στην πρώτη, οι Γάλλοι δίνουν ιδιαίτερη έμφαση, αφού η Renault κατέχει σχεδόν το 1/3 της αγοράς, όντας με διαφορά η δημοφιλέστερη εταιρία. Μάλιστα, η κατασκευή του αυτοκινήτου θα γίνεται στην ίδια γραμμή παραγωγής, στη Ρωσία, που φτιάχνεται και το Kaptur.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!