NEASMS

Πόσο λέτε πως κοστίζει το σήμα της Tesla;

Η εταιρία φαινόμενο της τελευταίας δεκαετίας μπορεί να μην είναι από τις μεγαλύτερες αλλά σίγουρα είναι από τις πιο διάσημες της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Μάλιστα αυτό που δεν πρέπει να αγνοείται είναι πως η επωνυμία της έχει παραχωρηθεί από την οικογένεια του πασίγνωστου Σέρβο-Αμερικάνου εφευρέτη, φυσικού και μηχανικού Νίκολα Τέσλα. Και σε ένα πρόσφατο δημοσίευμα της η Automotive News αναφέρει πως μετά από αναλύσεις και πορίσματα που έχουν γίνει από ειδικούς στις ΗΠΑ το σήμα της Tesla αξίζει από μόνο του 4-5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Για να έχετε μία πληρέστερη εικόνα μία παρόμοια έρευνα είχε γίνει την προηγούμενη δεκαετία για την Ford με το μπλε οβάλ σήμα να αξίζει 8 δισεκατομμύρια δολάρια. Πάντως, τα προβλήματα για την Tesla είναι ορατά πλέον και μένει να δούμε τι θα γίνει με την χρηματοδότηση της Tesla και το αν θα μείνει στο χρηματιστήριο ή θα γίνει ιδιωτική. Πάντως, η φούσκα είναι πολύ μεγάλη για να σκάσει και σίγουρα θα βρεθεί κάποια λύση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!