NEA

Μέσα στο 2019 το νέο Nissan Juke

Ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Nissan είναι η επόμενη γενιά Juke…

Για φέτος οι Ιάπωνες είχαν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο νέο Leaf, αλλά από το νέο έτος προτεραιότητα θα έχει το νέο Juke που θα έχει μία εξελιγμένη και όπως πάντα τολμηρή σχεδίαση. Οι διαστάσεις θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερες και η βάση το νέο πλαίσιο V του ομίλου Renault-Nissan-Mitsubishi.

Εννοείται πως από πλευράς τεχνολογικού εξοπλισμού το νέο SUV της Nissan θα έχει όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και άνεσης/ασφάλειας. Η βασική έκδοση θα  αναμένεται να μπορεί να εξοπλιστεί με άλλα τα διαθέσιμα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του ομίλου.

Στην βάση πιθανότατα να υπάρχει ο τρικύλινδρος 900άρης, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ψηλότερα έναν αναβαθμισμένο 1.200άρης (παρόλο που υπάρχει ο νέος των 1.300 κυβικών;). Διαθέσιμος θα είναι και ο πασπαρτού πετρελαιοκινητήρας 1.5 dCi, ενώ πιθανότατα το νέο Juke να έχει και έκδοση με τετρακίνηση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!