NEA

Πρεμιέρα στο Παρίσι για το Kia Proceed

Μία νέα προσθήκη είναι έτοιμη να μπει στην γκάμα του νέου Ceed πλαισιώνοντας τις hatch και wagon.

Πρόσφατα ανακοινώθηκαν οι τιμές πώλησης του νέου πεντάθυρου Ceed στην ελληνική αγορά ενώ αναμένεται και η στέισον βάγκον έκδοσή του (φήμες υπάρχουν και για μία crossover). Αρχές Οκτωβρίου στο Παρίσι θα παρουσιαστεί το νέο Proceed (η διαδικτυακή πρεμιέρα θα γίνει 13 Σεπτεμβρίου) που δεν θα είναι τρίθυρο αλλά ένα ελκυστικό shooting brake. Η κορεάτικη εταιρεία έδωσε ήδη στη δημοσιότητα την teaser φωτογραφία που βλέπετε και μπορεί να μην έχουμε εικόνα του εμπρός μέρους αλλά είναι βέβαιο πως θα υπάρχει η χαρακτηριστική Tiger Nose μάσκα.

Η γκάμα των κινητήρων θα είναι η ίδια με αυτή του hatchback, οπότε για τα σύνολα βενζίνης θα ξεκινά από τον ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο των 1.400 κ.εκ. και των 100 ίππων. Στη συνέχεια θα υπάρχει ο τρικύλινδρος turbo των 1.000 κ.εκ. με τους 120 ίππους και ο επίσης καινούργιος τετρακύλινδρος 1.400άρης turbo των 1.40 ίππων. Από πλευράς diesel θα δίνουν το παρόν οι δύο εκδόσεις του συνόλου των 1.600 κ.εκ. με 115 και 136 ίππους, με την πρώτη να συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με τις 7 σχέσεις όπως και στο Ceed.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!