NEA

Lamborghini: Έτοιμη η διάδοχος της Aventador!

Φήμες θέλουν τον αντικαταστάτη της Aventador να έχει 840 άλογα και να είναι έτοιμος για μία πριβέ παρουσίαση σε εκλεκτούς πελάτες…

Όπως έχουμε γράψει το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την Aventador θα έχει και πάλι έναν ατμοσφαιρικό V12 ο οποίος όμως θα υποβαστάζεται από έναν ηλεκτροκινητήρα διαμορφώνοντας μία υβριδική διάταξη. Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η ισχύς του V12 είναι στους περίπου 790 ίππους και μαζί με τους 50 του ηλεκτροκινητήρα η συνδυασμένη απόδοση θα κυμαίνεται στα 840 άλογα.

Όπως δήλωσε πρόσφατα ο Maurizio Reggiani στο Motor Trend θα προτιμηθεί η λύση του υβριδικού boost παρά του turbo. Περισσότερα αναμένεται να μάθουμε στους επόμενους μήνες όπου θα ξεκινήσει μία σειρά από ιδιωτικές παρουσιάσεις σε πελάτες και εκεί ενδεχομένως να έχουμε κάποιες πρόωρες διαρροές. Όσο για το σύνολο της παραγωγής θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με των Aventador (5.000) και Murcielago (4.099).

Προς το τέλος του έτους θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση της νέας Aventador και οι πρώτες παραδόσεις αρχές 2019 με τιμή περίπου στα 2,5 εκ. δολάρια. Έως τότε μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα όλα για τον επίλογο της Aventador, την καταπληκτική SVJ των μόλις 63 μονάδων!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!