NEASMS

H Lancia Delta Integrale επιστρέφει [vid]

Από την στιγμή που η Lancia παραμένει ουσιαστικά «ανενεργή» μία ιταλική εταιρία αποφάσισε να επαναφέρει το εμβληματικό μοντέλο…

Θυμάστε την Manifattura Automobili Torino που είχε αναβιώσει σε μικρό αριθμό την Lancia Stratos; Ε, η Automobili Amos φαίνεται πως κάτι ζήλεψε από αυτή την προσπάθεια και αποφάσισε να επαναφέρει την Lancia Delta Integrale του 1989. Το όλο πρότζεκτ ονομάζεται Delta Futurista και ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Eugenio Amos επιθυμεί να φτιάξει ένα σπορ αυτοκίνητο δίχως ηλεκτρονικά δεσμά.

Το αμάξωμα θα είναι χειροποίητο και θα αποτελείται από αλουμίνιο και κάρμπον ώστε το απόβαρο να μην ξεπερνά τα 1.250 κιλά. Στο εσωτερικό έχει γίνει μία προσπάθεια να διατηρηθεί το στοιχείο εκείνης της εποχής με την ιταλική εταιρία να δανείζεται στοιχεία κυρίως από την Delta S4.

Μία αναβαθμισμένη δίλιτρη εκδοχή του κινητήρα θα αποδίδει 330 ίππους με μετάδοση στους τέσσερις τροχούς και ανακατασκευασμένο κεντρικό διαφορικό. Θα κατασκευαστούν μόλις 20 κομμάτια από αυτή την ιδιαίτερη Lancia Delta, τα οποία έχουν όλα πωληθεί με τιμή 300.000 ευρώ έκαστο. Μάλιστα ένας από τους πελάτες είναι ο Rob Dickinson στον οποίο ανήκει η Singer Vehicle Design που ανακατασκευάζει πανέμορφες Porsche 911.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!