NEA

Ηλεκτροϋβριδική συνεργασία Toyota με Geely;

Η Toyota βρίσκεται σε συζητήσεις με την κινεζική Geely εξετάζοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας για την εξέλιξη από κοινού ηλεκτρόϋβριδικών τεχνολογιών…

Ενώ η Toyota ετοιμάζεται να ανακοινώσει την ανάκληση περίπου 1,03 εκατομμυρίων μοντέλων Prius και C-HR λόγω προβληματικής μόνωσης σε καλωδιακή σύνδεση του υβριδικού συστήματος υπάρχουν φήμες γύρω από την συνεργασία με την Geely (στην οποία ανήκει η Volvo, η Lotus κ.α.).

Προς το παρόν δεν έχει παρθεί η οριστική απόφαση, και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Toyota οι δύο εταιρίες επικοινωνούν μεταξύ τους έτσι ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή συνεργασίας που αφορά και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Σχετικά με την ανάκληση αφορά σε μοντέλα με ημερομηνία παραγωγής από τον Ιούνιο του 2015 έως τον Μάιο του 2018 που έχουν κατασκευαστεί στην Ιαπωνία. Για αυτό η ανάκληση αφορά τα  μισά που κυκλοφορούν στην εκεί αγορά και όχι τόσο την Ευρώπη μιας το C-HR κατασκευάζεται στην Τουρκία και το υβριδικό σύστημα στην Αγγλία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!