NEASMSΔΙΑΦΟΡΑ

Δείτε τον Elon Musk να καπνίζει μαριχουάνα! [vid]

Ο πολύς Musk και μεγαλομέτοχος της Tesla δεν λέει να κάνει πίσω και συνεχίζει να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας ακόμη και με ακραίους τρόπους…

Άλλο ένα κόλπο του μάρκετινγκ έτσι όπως μόνο ξέρει ο ίδιος; Όπως και να έχει ο Elon Musk φαίνεται να είναι πλέον υπό μεγάλο στρες και αυτό επιβεβαιώνεται από τη νέα του τσαχπινιά. Συγκεκριμένα, στο δημοφιλές αμερικανικό podcast «The Joe Rogan Experience» και σε ζωντανή μετάδοση ο Musk εμφανίστηκε να καπνίζει τσιγαριλίκι καπνού με προσθήκη μαριχουάνας την οποία συνόδεψε από ένα ποτήρι ουίσκι.

Εδώ θα πρέπει να πούμε πως ο Elon Musk δεν κάνει κάτι παράνομο αφού στην Καλιφόρνια η αγορά και πώληση μαριχουάνας από 1 Ιανουαρίου 2018 είναι νόμιμη (πάντως έχει ξεκαθαριστεί από την εκεί ρυθμιστική αρχή πως η χρήση μαριχουάνας δεν πρέπει να γίνεται δημόσια).

Ωστόσο η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο στις ΗΠΑ και μετά από την υπόθεση ιδιωτικοποίησης της Tesla που ο ίδιος είχε πυροδοτήσει και με πολλές αγωγές να εκκρεμούν εναντίον του για χειραγώγησής της μετοχής της εταιρίας. Μάλιστα αρκετοί μέτοχοι θέλουν να καθαιρέσουν τον Musk είτε αυτός με τις ενέργειες του τρολάρει είτε τρελάρει…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!