NEASMS

Πως θα είναι το πρώτο μοντέλο της Cupra;

Μια διαρροή στο διαδίκτυο αφήνει κάποιες υπόνοιες ότι μάλλον θα έχουμε να κάνουμε με ένα Cupra SUV με κουπέ χαρακτηριστικά στην σχεδίαση.

Η διαρροή αυτή εμφανίστηκε στο περιοδικό Αutofacil της Ισπανίας και προέρχεται από κάποιο εσωτερικό έντυπο της VW. Και δείχνει ένα αυτοκίνητο με τα σήματα της Cupra να στέκεται δίπλα στο αγωνιστικό πρωτότυπο Cupra e-Racer.

Το μυστηριώδες αυτό μοντέλο ίσως να είναι το πρώτο αυθεντικό όχημα της Cupra, μετά τα Cupra Ateca, Cupra Ibiza και Cupra Arona που θα παρουσιαστούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Μάλιστα δείχνει σχεδόν έτοιμο για παραγωγή, έχοντας εκτός των άλλων και ισπανική πινακίδα.

Το ανώνυμο προς το παρόν μοντέλο, όπως βλέπουμε από την φωτογραφία, έχει ένα πολύ δυναμικό εμπρός μέρος το οποίο διαφοροποιείται αρκετά από τα σύγχρονα σχεδιαστικά δεδομένα της Seat. Γενικά το σχέδιο έχει ένα έντονο σπορτίφ χαρακτήρα τόσο στο σύνολό του όσο και στις λεπτομέρειες, με την χαμηλή πίσω οροφή να δίνει έναν κουπέ χαρακτήρα στο SUV αμάξωμα.

Αν τελικά βγει στην παραγωγή ως το πρώτο καθαρόαιμο μοντέλο της αυτόνομης Cupra θα έχει σίγουρα έναν πολύ έντονο σπορτίφ χαρακτήρα στα τεχνικά του στοιχεία αλλά και στις επιδόσεις και την οδική του συμπεριφορά. Θα πρέπει πάντως να περιμένουμε μέχρι το 2020 όπου και τοποθετείται η επίσημη παρουσίασή του αν όντως ισχύσουν τα χρονοδιαγράμματα των Ισπανών.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button