NEA

Alfa Romeo Giulia με μοτέρ 1.3 Turbo και ισχύ έως 180 ίππους

Η FCA έχει εγκαινιάσει την σειρά κινητήρων GSE (Global Small Engine) και σύντομα οι top εκδόσεις θα περάσουν και στην Alfa Romeo.

Τόσο το ανανεωμένο Jeep Renegade όσο και το Fiat 500Χ είναι τα πρώτα μοντέλα που υποδέχτηκαν αυτούς τους κινητήρες T3 (τρικύλινδρος) και T4 (τετρακύλινδρος), στα 999 κ.εκ. με 120 ίππους και στα 1.332 κ.εκ. με 150 άλογα, αντίστοιχα. Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες που τρέχουν στο διαδίκτυο αναφέρουν πως το T4 μοτέρ θα περάσει και κάτω από το καπό της Giulia που θα αποτελέσει την βασική έκδοση.

Αν τελικά ισχύσουν αυτές οι πληροφορίες τότε η Giulia 1.3 Turbo θα αποδίδει 180 ίππους και 320 Nm ροπής και θα τοποθετείται κάτω από την δίλιτρη των 200 ίππων. Όσο για τις επιδόσεις το 0-100 θα ολοκληρώνεται σε 7,1 δλ. με την τελική στα 230 χλμ./ώρα.

Η νέα έκδοση θα είναι κοστίζει σημαντικά λιγότερα (λόγω των μικρότερων κυβικών και εκπομπής ρύπων) αφού η φτηνότερη Giulia αυτή τη στιγμή κοστίζει 39.300€ (η ντίζελ 2.2 με προωθητική ενέργεια). Θεωρείται σίγουρο πως το νέο 1.300άρη μοτέρ θα το δούμε τόσο στην επερχόμενη Giulietta όσο και στο νέο SUV κάτω από την Stelvio.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!