NEA

Το Citroen C5 Aircross Plug-In Hybrid θα είναι στο Παρίσι [vid]

Η γαλλική εταιρία θα παρουσιάσει… εντός έδρας μία πρωτότυπη υβριδική εκδοχή που αποδίδει συνολικά 225 άλογα και έχει εκπομπή 49 γρ. CO2/χλμ.

Λίγο πριν την παρουσίαση του DS 3 Crossback και την αναγγελία της ηλεκτρικής του η Citroen παρουσιάζει μία concept plug-in εκδοχή του C5 Aircross. Η γαλλική εταιρία ετοιμάζεται του χρόνου να γιορτάσει τον πρώτο της αιώνα θα παρουσιάσει στο Παρίσι και άλλες ειδικές «Art Car» εκδόσεις τόσο του E-Mehari και του C3 όσο του 2CV και του 5 HP.

Προς το παρόν τα στοιχεία που έχουν ανακοινωθεί για το υβριδικό C5 Aircross είναι πως η ηλεκτρική αυτονομία θα φτάνει τα 50 χιλιόμετρα και η μέγιστη ταχύτητα στο electric mode τα 133 χλμ./ώρα. Όπως θα δείτε και στο βίντεο οι μπαταρίες είναι τοποθετημένες στο δάπεδο και φορτίζουν σε 2 ώρες σε υποδοχή 32 Amp.

Η συνδυαστική ισχύς της παράλληλης διάταξης (ο ηλεκτροκινητήρας ενσωματωμένος στην μετάδοση) φτάνει τους 225 ίππους με την ροπή να μεταφέρεται μέσω αυτόματο κιβωτίου 8 σχέσεων. Η παραγωγή του plug-in υβριδικής έκδοσης του C5 Aircross αναμένεται να ξεκινήσει σε περίπου ένα χρόνο. Θα είναι το πρώτοo PHEV μοντέλο της Citroen η οποία στοχεύει έως το 2023 να έχει υβριδοποιήσει το 80% της γκάμας της και το 100% έως το 2025.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!