NEA

Έτσι θα είναι τα μελλοντικά ηλεκτρικά BMW(;)

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από το ηλεκτρικό πρωτότυπο crossover της BMW που  διέρρευσαν στο διαδίκτυο και που μας δείχνουν την επόμενη μέρα…

Η οποία ίσως και να φαίνεται κάπως περίεργη με την κάπως χοντροκομμένη αισθητική του μεγάλου μετωπικά μπροστινού μέρους και την πολυγωνική μάσκα. Όπως και να έχει εδώ μιλάμε για ένα concept που θα παρουσιαστεί στο Παρίσι για να σφυγμομετρήσει τις αντιδράσεις του κοινού. Πάνω στο iNext θα βασιστεί το i5 που θα αντιμετωπίσει τόσο την πιο συμβατική Mercedes EQC όσο και το Audi E-tron.

Πάντως το i5 δεν θα το δούμε νωρίτερα από το 2021 με αυτονομία που θα αγγίζει τα 700 χλμ. (κάτι πολύ αισιόδοξο) και με προηγμένου σταδίου 4 αυτόνομη τεχνολογία. Στα επόμενα χρόνια αναμένεται να δούμε ζυμώσεις επί ζυμώσεων του ομολογουμένως έντονα φουτουριστικού σχήματος του iNext. Χαρακτηριστική είναι και η μινιμάλ εικόνα στο εσωτερικό με την τεράστια ορθογώνια οθόνης το μέσο του ταμπλό και τους διακόπτες στο δάπεδο που έχουν αντικαταστήσει τα κλασικά πεντάλ.

«Το BMW Vision iNEXT αντιπροσωπεύει μία νέα εποχή γνήσιας οδηγικής απόλαυσης», δήλωσε ο Harald Krüger, Πρόεδρος Δ.Σ. της BMW AG. «Υπογραμμίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζει η Γερμανία στο μέλλον της μετακίνησης». Η έκδοση παραγωγής του BMW iNEXT θα γίνει η νέα τεχνολογική ναυαρχίδα. Η παραγωγή στο Dingolfing προγραμματίζεται να ξεκινήσει το 2021. Θα φέρει τις στρατηγικές καινοτομίες του BMW Group (“D+ACES”) στο δρόμο για πρώτη φορά σε ένα ‘πακέτο’. 

Aυτοματοποιημένο, χωρίς ρύπους και πλήρως συνδεδεμένο, συγκεντρώνει τις στρατηγικές καινοτομίες σε ένα Vision Vehicle για πρώτη φορά και απαντά απροκάλυπτα στο ερώτημα: «Τι μορφή θα έχει ένα αυτοκίνητο όταν δεν θα χρειάζεται πλέον να οδηγείται από κάποιον, αλλά θα υπάρχει αυτή τη δυνατότητα εάν αυτός το επιθυμεί;» Στο επίκεντρο τέτοιων διαβουλεύσεων βρίσκονται – περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι με όλα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες τους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!