NEA

Εργοστάσιο μόνο για ηλεκτρικά θα κατασκευάσει η VW

Μέρος από την επένδυση δισεκατομμυρίων στην ηλεκτροκίνηση θα αποτελέσει ένα εργοστάσιο στο Zwickau της Γερμανίας…

Το εργοστάσιο στο Zwickau που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Τσεχία υπάρχει ήδη αλλά από το 2020 θα αναβαθμιστεί πλήρως και η παραγωγή του θα είναι εστιασμένη αποκλειστικά στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο για τα ηλεκτρικά μοντέλα Thomas Ulbrich,  η εγκατάσταση αυτή θα είναι μόνο η αρχή, καθώς θα ακολουθήσουν και άλλα εργοστάσια που θα παράγουν αποκλειστικά πλέον ηλεκτρικά μοντέλα.

Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια η Volkswagen θα ακολουθήσει την ίδια πρακτική (όπως και στο Zwickau) και σε 16 ακόμη εργοστάσια σε όλο τον κόσμο μέσα στα απόμενα τρία χρόνια, έτσι ώστε να έχει την ικανότητα να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση για ηλεκτρικά μοντέλα. Στο Zwickau μακροπρόθεσμος στόχος είναι η παραγωγή 100.000 ηλεκτρικών μοντέλων της σειράς I.D. Αρκεί να υπάρχει η ζήτηση, θα έλεγα…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!