NEA

Στα σκαριά η ηλεκτρική ναυαρχίδα Mercedes EQS

Η EQS θα αποτελέσει το κορυφαίο και πιο πολυτελές ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Mercedes που θα περάσει στην παραγωγή σε περίπου δύο χρόνια…

Πρόσφατα η Mercedes παρουσίασε την EQC και πρόσφατα ανακοίνωσε πως έχει ήδη βάλει μπροστά την εξέλιξη μίας ηλεκτρικής εκδοχής της S-Class που θα στοχεύει κυρίως στην αγορά της Κίνας. Άλλωστε η γερμανική εταιρία έχει προγραμματίσει την παραγωγή 10 ηλεκτρικών αυτοκινήτων έως το 2023 και συνολικά 130 υβριδικών εκδόσεων (μην τρομάζετε, πιάνονται και τα mild hybrid).

Σχεδιαστικά θα υπάρχουν αρκετά στοιχεία από την CLS, θα βασίζεται στη νέα τροποποιημένη πλατφόρμα για τα ηλεκτρικά και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Sindelfingen στην Στουτγάρδη (και όχι στην Βρέμη όπου παράγεται η EQ C.). Το 2020 αναμένεται και η EQA  H επίσημη παρουσίασή του αναμένεται μέσα στο 2020, περίπου την ίδια εποχή που η Mercedes θα παρουσιάσει και ένα compact hatchback με την ονομασία Mercedes EQA που θα αποτελέσει στις ΗΠΑ τον άμεσο ανταγωνιστή του Tesla Model 2.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!