NEASMS

Αρχές 2019 το Seat Tarraco

Αν αναζητάτε ένα μεγάλο SUV που μπορεί να φιλοξενήσει έως επτά επιβάτες τότε το Tarraco θα πρέπει να προστεθεί στις επιλογές σας…

Το πιο πρόσφατο Seat τοποθετείται πάνω από τα Arona και Ateca, θα κατασκευάζεται στο Wolfsburg της Γερμανίας και θα κυκλοφορήσει στις ευρωπαϊκές αγορές αρχές του νέου έτους. Το Tarraco -του οποίου η ονομασία προέρχεται από μία αρχαία πόλη κοντά στην Tarragona- βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A+ που χρησιμοποιείται στο Skoda Kodiaq και σε άλλα μοντέλα του ομίλου.

Με μήκος στα 4,735 μέτρα και μεταξόνιο στα 2,8 μέτρα το Tarraco στοχεύει απέναντι σε μεγάλα SUV όπως είναι το επίσης επταθέσιο Peugeot 5008. Η 3η σειρά καθισμάτων είναι προαιρετική με τον χώρο αποσκευών να ξεκινά από 700 λίτρα (760 στο πενταθέσιο) και να εκτοξεύεται στα 1.775 λίτρα (2.000 αντίστοιχα) όταν πέσουν τα πίσω καθίσματα.

Στο εσωτερικό συναντάμε μία εργονομική άποψη όπου στο μέσο του ταμπλό φιλοξενείται οθόνη αφής 8’’ και τον πίνακα οργάνων να είναι ψηφιακός με διαγώνιο 10,25 ίντσες. Φυσικά υπάρχουν όλα τα συστήματα άνεσης και υποβοήθησης οδηγού, πλήρη συνδεσιμότητα και προαιρετική υποστήριξη ανέπαφων εντολών.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τέσσερις εκδόσεις. Την βασική 1.5 TSI με 150 ίππους (κίνηση μπροστά και μηχανικό 6άρι κιβώτιο) και την 2.0 TSI με 190 άλογα (με τετρακίνηση και DSG-7). Υπάρχουν και δύο δίλιτρες ντίζελ TDI με 150 και 190 ίππους (στην ισχυρότερη είναι στάνταρ η τετρακίνηση).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!