ΔΙΑΦΟΡΑ

H Lamborghini και σε γραφείο!

Αυτό είναι ένα γραφείο σε πιστό αντίγραφο και σε πραγματικό μέγεθος της Lamborghini Aventador…

Η προσοχή στην λεπτομέρεια της αναπαραγωγής της Lambo είναι απίστευτη και το μόνο που λείπει είναι το σήμα της εταιρίας από το εμπρός μέρος, καθώς μάλλον η εταιρία δεν πήρε τα δικαιώματα για να το χρησιμοποιήσει. Το γραφείο έχει πλάτος 1,9 μέτρα, βάθος 1,6 μέτρα και ύψος 800 χιλιοστά. Είναι κατασκευασμένο στο χέρι από fiberglass και υλικά που αντέχουν στις γρατζουνιές. Μπορεί να παραχθεί σε 200 χρώματα, ενώ και η επιφάνεια του γραφείου μπορεί να παραχθεί από διάφορα υλικά.

Η εταιρία που κατασκευάζει αυτό το γραφείο ονομάζεται Desing Epicentrum Manufacture και έχει έδρα στην Πολωνία. Και το δημιούργημά της με την Aventador είναι το αποκορύφωμα της μέχρι τώρα πορείας της. Τώρα αν όλα αυτά σας άνοιξαν την όρεξη για την επόμενη ανακαίνηση του γραφείου σας, κρατήστε την πιστωτική σας. Το κόστος του ανέρχεται στα 30.000 ευρώ και θα κατασκευαστούν μόλις 44 κομμάτια…

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!