NEA

Έτοιμο και το DS 7 Crossback E-Tense

O γαλλικός όμιλος φαίνεται να έχει εξαπολύσει μία μαζική επίθεση με υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα για το σαλόνι του Παρισιού…

Λίγο μετά τα plug-in μοντέλα της Peugeot και τα πλάνα για την Citroen έρχεται η σειρά του DS 7 Crossback E-Tense που θα κάνει πρεμιέρα δίπλα στο DS 3 Crossback. Όπως βλέπετε πρόκειται για ένα κομψό SUV με ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση και πολύ μοντέρνα αισθητική που υπερθεματίζεται από το ξεχωριστό χρώμα και τις 19άρες ζάντες.

Όπως και στα υβριδικά Peugeot έτσι και εδώ συναντάμε την plug-in διάταξη με τον turbo 1.600άρη των 200 ίππων και τους δύο ηλεκτροκινητήρες. Καθένας αποδίδει 110 ίππους με τον μπροστινό να είναι ενσωματωμένος στο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και τον πίσω να συνθέτει τετρακίνηση. Η συνδυασμένη ισχύς φτάνει τα 300 άλογα και η ροπή τα 450 Nm όταν η μπαταρία 13,2 kWh διασφαλίζει 50 αθόρυβα και με μηδενικούς ρύπους χιλιόμετρα.

Εντυπωσιακό είναι πως στο EV mode η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 135 χλμ./ώρα με την DS να αναφέρει πως η μπαταρία μπορεί να φορτίσει σε 2 ώρες σε δίκτυο 32 A και σε 8 ώρες σε απλή υποδοχή. Ο οδηγός έχει στην διάθεσή του τέσσερα προγράμματα κίνησης (τα EV, Sport, Hybrid και 4WD) όταν το 0-100 ολοκληρώνεται σε 6,5 δλ. και η μέση εκπομπή σε κύκλο WLTP είναι στα 50 γρ./χλμ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!