NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυλαία για τη νέα BMW Σειράς 3!

Δεν απομένουν παρά μέρες για την πρώτη επίσημη παρουσίαση της νέας γενιάς της Σειράς 3 και η BMW μας δίνει ένα πρώτο δείγμα από το έργο της.

Η δημοφιλής μπερλίνα των Βαυαρών είναι έτοιμη να αφήσει την έκτη και να περάσει στην έβδομη γενιά της. Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Σειράς 3 έχει προγραμματιστεί για τις 2 Οκτωβρίου, στα πλαίσια του Mondial de l’ Automobile 2018, της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου του Παρισιού. Από την πρώτη εικόνα teaser που μας δίνει, είναι εμφανής η επιρροή των μεγαλύτερων μοντέλων της γκάμας στην σχεδιαστική ταυτότητα της νέας τριάρας.

Στα πλαίσια μάλιστα της παρουσίασης, στελέχη της εταιρίας θα πραγματοποιήσουν μία ενδιαφέρουσα ανάλυση σχετικά με τα ιδιαίτερα στοιχεία που κρύβει η νέα τριάρα σε θέματα design, τεχνολογικών καινοτομιών και σύγχρονων ηλεκτρονικών, ειδικά στον τομέα της διασύνδεσης. Σύντομα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες και τεχνικά χαρακτηριστικά να μοιραστούμε, οπότε παραμείνετε συνδεδεμένοι…

Δεν είναι όμως μόνο η νέα τριάρα που θα κάνει ντεμπούτο στο Παρίσι. Μαζί με αυτήν, στο ίδιο περίπτερο θα παρουσιαστούν η νέα Ζ4, η νέα Σειρά 8 Coupe, καθώς επίσης η παγκόσμια πρώτη της τέταρτης γενιάς Χ5 και η νέα M5 Competition! Προφανώς η BMW θα είναι από τις φίρμες που θα κλέψουν την παράσταση στην πόλη του φωτός, με τόσα νέα μοντέλα.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!