NEA

Για 200 τυχερούς η Maserati Ghibli Ribelle

H σπέσιαλ έκδοση της Ghibli θα παρουσιαστεί στο σαλόνι του Παρισιού απευθυνόμενη κυρίως στις αγορές της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής…

Η έκδοση Ribelle θα διατίθεται και με τους δύο κινητήρες που υπάρχουν στις απλές Ghibli, με τον V6 turbo diesel των 275 ίππων και τον V6 βενζίνης με 350 ή 430 ίππους.  Η συγκεκριμένη έκδοση διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες Ghibli σε ότι αφορά στοιχεία της εξωτερικής διακόσμησης αλλά και στο ιδιαίτερα εντυπωσιακό σαλόνι με το οποίο εφοδιάζεται. 

Το χρώμα του αμαξώματος είναι το NeroRibelle ενώ οι ζάντες είναι 19 ιντσών Proteo με κόκκινες λεπτομέρειες χαραγμένες με λέιζερ και κόκκινες δαγκάνες φρένων. Στο εσωτερικό κυριαρχεί η διχρωμία του κόκκινου/μαύρου στο ταμπλό, με μαύρο δερμάτινο τιμόνι, μεταλλικές επενδύσεις σε επιλεγμένα σημεία και βέβαια το απίστευτο δερμάτινο σαλόνι από κορυφαίας ποιότητας υλικά, και πάλι σε χρωματισμούς του κόκκινου και του μαύρου.

Στην κεντρική κονσόλα βρίσκεται το αλουμινένιο σήμα της εταιρίας μαζί με το λογότυπο Ribelle, ενώ αναγράφεται και ο αριθμός του αυτοκινήτου από τα 200 που θα κατασκευαστούν σε ειδική μεταλλική πλακέτα. Για όσους όλα αυτά δεν είναι αρκετά υπάρχει και το πακέτο “Ribelle Plus” το οποίο έχει φιμέ τζάμια, full LED Matrix φωτιστικά σώματα, ηλιοροφή και ένα πανάκριβο ηχοσύστημα με την υπογραφή της Harman Kardon.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!