ΑΓΩΝΕΣ

Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα dragster στις ΗΠΑ [vid]


Οι αγώνες dragster προσφέρουν πολύ θέαμα αφού οι πειραγμένοι κινητήρες και τα βαριά καύσιμα που χρησιμοποιούνται μετατρέπουν τα αυτοκίνητα των μεγάλων κατηγοριών σε κινητές μολότοφ!

Σε αγώνα που έγινε στις ΗΠΑ και στη διοργάνωση NHRA DRAG RACING, ο Robert Hight κατάφερε στον τελικό του AAA Insurans Midwest Nationals να τερματίσει πρώτος στο Funny Car. Ωστόσο η χαρά παραλίγο να του βγει ξινή αφού λίγο μετά την τερματισμό του ο κινητήρας εξερράγη. Το «αυτοκίνητο» τυλίχτηκε στις φλόγες και είχε ήδη αρχίσει να διαλύεται και να σέρνεται παράλληλα στον προστατευτικό τοίχο.

Η αντίδραση των σωστικών συνεργείων ήταν άμεση και ευτυχώς ο Robert Hight βγήκε σώος και με επιπόλαιους τραυματισμούς. Περισσότερο ψυχολογικούς θα λέγαμε αφού πρέπει να πέρασε μεγάλη τρομάρα, όπως θα τον δείτε όταν βγαίνει από το αγωνιστικό…

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!