NEA

Νέο Skoda Rapid… μέσω Vision RS!

H τσέχικη εταιρία θα παρουσιάσει σε μερικές μέρες στο Παρίσι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτότυπο που θα προλογίσει το νέο Rapid.

To επόμενο Rapid θα έχει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση και αρκετά στοιχεία από το Golf. Μάλιστα θα έχει μία πιο δυναμική και ενδιαφέρουσα σχεδίαση, μεγάλους αλά Skoda χώρους και προσεγμένη ποιότητα στο εσωτερικό με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες. Γενικότερα το νέο Rapid θα έχει ότι και η μεγαλύτερη Octavia και με πολύ καλύτερα οδηγικά χαρακτηριστικά.

Το πρωτότυπο Vision θα μας δώσει μια πρώτη γεύση για το νέο Rapid που θα παρουσιαστεί τέλη 2019 και που θα έχει και plug-in υβριδική έκδοση. Προς το παρόν η υβριδική διάταξη του concept περιλαμβάνει τον 1.5 TSI των 150 ίππων που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 102 ίππων. Η μπαταρία των 13,0 kWh προσφέρει 70 χιλιόμετρα καθαρής ηλεκτροκίνησης και φορτίζει σε 2,5 ώρες.

Η διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 7,1 δευτερόλεπτα με τελική στα 210 χλμ./ώρα και εκπομπή στα 33 γρ. CO2/χλμ. Περισσότερα θα έχουμε να πούμε με την παρουσίαση του concept car στο Παρίσι όταν τα λογότυπα RS αφήνουν υπονοούμενα πως θα ακολουθήσουν και νέες σπορ εκδόσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!