NEASMS

Δίλιτρο με 300 άλογα το Audi SQ2

Το Audi SQ2 θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στο Παρίσι και θα αποτελέσει την top επιλογή στην γκάμα του Q2.

Ο δίλιτρος TFSI θα αποδίδει 300 άλογα στις 6.500 σ.α.λ. και 400 Nm από τις 2.000 έως τις 5.200 σ.α.λ. To μοτέρ ζυγίζει μόλις 150 κιλά, έχει άμεσο ψεκασμό, turbo και μέγιστη υπερπλήρωση στα 1,4 bar, υπάρχει μεταβλητός χρονισμός για όλες τις βαλβίδες ενώ το σύστημα AVS μεταβάλλει το βύθισμα των εξαγωγής σε δύο στάδια για βέλτιστη ροή των καυσαερίων προς τον υπερσυμπιεστή.

Το κιβώτιο είναι αυτόματο διπλού υγρού συμπλέκτη S-Tronic με 7 σχέσεις και η μετάδοση η τετρακίνηση quattro. Από κει και πέρα η ανάρτηση είναι χαμηλωμένη κατά 20 χιλιοστά και βέβαια πιο σφιχτή για ακόμα πιο σπορ χαρακτήρα, ενώ πιο σπορ είναι και το σύστημα διεύθυνσης. Πίσω από τις 18άρες ζάντες (προαιρετικές οι 19άρες) υπάρχουν δίσκοι 340 και 310 χλστ. μπροστά και πίσω αντίστοιχα. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 4,8 δευτερόλεπτα με την τελική να περιορίζεται ηλεκτρονικά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!