NEA

Η Bugatti πάει για το δικό της SUV

Οι φήμες θέλουν την γκάμα της γαλλικής εταιρίας να παύει να είναι μονοπρόσωπη από την επόμενη δεκαετία…

Η Bugatti με μόνο και ένα μοντέλο (παλιότερα την Veyron και τώρα την Chiron) έχει καταφέρει να είναι μια τόσο μικρή αλλά διάσημη εταιρία. Και σύντομα αυτό θα αλλάξει αφού θα γίνει ακόμη πιο γνωστή και λίγο μεγαλύτερη με την προσθήκη ενός σπορ crossover. Οι φήμες βασίζονται σε δηλώσεις του αφεντικού της εταιρίας Stephan Winkelmann ο οποίος είπε πως θα προστεθεί ένα δεύτερο μοντέλο πέρα από τις εκδοχές που θα δούμε στις Chiron και Divo.

Αυτό το SUV (μια όμορφη προσέγγιση μας δίνει το render του Andre Fonseca) θα αποτελέσει τον αντίπαλο τόσο της Lamborghini Urus όσο και του SUV που ετοιμάζει η Ferrari με την ονομασία Purosangue. Πιθανότατα η Bugatti θα διατηρήσει τον εμβληματικό W12 αλλά για να τα καταφέρει θα τον εμποτίσει με υβριδική τεχνολογία.

Παράλληλα το Bugatti SUV θα παραχθεί σε μεγαλύτερο αριθμό μοντέλων από την Chiron και αυτό που απομένει είναι να δοθεί μέσα στο 2019 το πράσινο φως από το διοικητικό συμβούλιο με πιθανή παραγωγή κάπου το 2022, μαζί με την Ferrari Purosangue.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!