ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μια βόλτα με τη Ford Mustang Bullitt!

Η θρυλική Mustang του Steve McQueen βγήκε για μία χαλαρή βόλτα. Και εξακολουθεί να παραμένει χάρμα οφθαλμών, ακόμα και όταν δεν πηγαίνει με τα όσα…

Για τους ελάχιστους που, πιθανά, δεν γνωρίζουν, η ταινία Bullitt προβλήθηκε το 1968, με πρωταγωνιστή τον Steve McQueen. Η ίδια η ταινία ίσως και να περνούσε αδιάφορη, αν μέσα σε αυτή δεν παρεμβαλλόταν μία σχεδόν δεκάλεπτη σκηνή καταδίωξης, με πρωταγωνιστή μία σκούρα πράσινη Mustang. Ίσως την πιο γνωστή καταδίωξη αυτοκινήτων στην ιστορία του κινηματογράφου.

50 χρόνια μετά, η ίδια Mustang (αφού εντοπίστηκε μετά από δεκαετίες αναζήτησης) βγαίνει -στα χέρια της Ford πλέον- σε μία χαλαρή βόλτα στο δρόμο. Το συγκεκριμένο video δεν έχει θέαμα, πλαγιολισθήσεις, ούτε καν θα ακούσετε τον κινητήρα να ανεβάζει στροφές. Είναι όμως χάρμα οφθαλμών για τους ρομαντικούς petrolhead να αντικρύζουν το συγκεκριμένο όχημα. Το οποίο μάλιστα δεν κρύβει αλλά, αντιθέτως, τονίζει, τη φθορά του χρόνου, πάνω στο αμάξωμά του!

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!