NEA

To VW T-Cross θα παρουσιαστεί στις 25 Οκτωβρίου

Μια από τις σημαντικές ελεύσεις (αρχές του χρόνου στην Ελλάδα) στα μικρά SUV είναι αυτή του T-Cross…

H Volkswagen έχει αποκαλύψει έως τώρα διάφορα στοιχεία για το T-Cross με πιο πρόσφατο το παραπάνω βίντεο διάρκειας 21 δευτερολέπτων που βλέπετε, το οποίο δείχνει το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Επίσης υπάρχουν και σχετικές φωτογραφίες που δείχνουν πως προαιρετικά το T-Cross θα μπορεί να εξοπλιστεί με πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, θα υπάρχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, ηχοσύστημα της Beats Audio κ.α.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως πως το μήκος του T-Cross θα είναι στα 4,107 μέτρα μιλώντας για αυξημένη πρακτικότητα και χώρους. Ουσιαστικά το T-Cross τοποθετείται απέναντι στο Seat Arona και στο επερχόμενο Skoda. Το παρακάτω βίντεο εστιάζει στην πρακτικότητα του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα στον χώρο αποσκευών, όπου δύο παίκτες του χόκεϊ φορτώνουν όλον τον εξοπλισμό τους μέσα στο πορτμπαγκάζ.

Ο χώρος αποσκευών θα είναι στα 385 λίτρα, τα οποία θα μπορούν να γίνουν έως και 455 χάρη στην δυνατότητα εγκάρσιας κίνησης των πίσω καθισμάτων. Όταν οι πλάτες αυτών των καθισμάτων αναδιπλωθούν (διαιρούνται σε ποσοστό 60:40), τότε ο χώρος φόρτωσης φθάνει έως και τα 1.281 λίτρα.

Σχεδιαστικά και από όσο μπορούμε να δούμε μπροστά το T-Cross μας παραπέμπει στο μεγαλύτερο T-Roc όταν το πίσω μέρος έχει μία πιο κλασική γραμμή. Στο εσωτερικό αναμένεται να δούμε το ταμπλό του T-Roc (ή και του Polo με τα ποιοτικότερα μαλακά πλαστικά). Η γκάμα των κινητήρων θα ξεκινά από τον χιλιάρι TSI με τους 90 και 115 ίππους, θα υπάρχει έκδοση 1.5 TSI με 150 PS και αργότερα δίλιτρη με του Polo GTI. Το T-Cross θα είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητο με την γκάμα των κινητήρων να συμπληρώνει ο πετρελαιοκινητήρας 1.6 TDI με 95 και 115 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!