NEA

Το πρώτο teaser για το νέο Skoda Rapid

Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο που δίνει επίσημα στην δημοσιότητα για το νέο Rapid η τσέχικη εταιρία…

Τελικά επιβεβαιώθηκαν τα όσα γράφαμε για το νέο Rapid και πως το Vision RS που παρουσιάστηκε στο Παρίσι θα αποτελούσε τον προπομπό του. Εδώ βλέπετε την πρώτη teaser φωτογραφία και από όσο μπορούμε να διακρίνουμε ξεχωρίζει μία πεντάθυρη σιλουέτα με μία ελαφριά κλίση στο πίσω μέρος της οροφής. Παράλληλα διακρίνονται μερικώς οι μπροστινοί και κάπως στενοί προβολείς.

Το νέο Rapid (αν διατηρηθεί αυτή η ονομασία) θα παρουσιαστεί προς τα τέλη του 2018 με τις πωλήσεις να ξεκινούν την άνοιξη. Σχεδιαστικά θα έχει μία πιο τολμηρή σχεδίαση με σαφώς πιο σύγχρονο σχήμα και προσέγγιση από το τωρινό Rapid ώστε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μικρομεσαία κατηγορία. Για αυτό θα υπάρχουν αρκετές τεχνολογίες από το Golf, ενώ θεωρείται βέβαιο πως η γκάμα θα ξεκινά από τα 1.000 κυβικά του τρικύλινδρου TSI και πως θα υπάρχουν και κινητήρες diesel.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!